Νέο Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Καλύμνου

Η είδηση, όπως παρουσιάστηκε από την σελίδα του συλλόγου στο Facebook:
 
Καλησπέρα σας! Σας παρουσιάζουμε τις θέσεις του νέου ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Καλύμνου. Τα μέλη ψήφισαν και είναι πλέον επίσημο.
Πρόεδρος: Nicholas Dovellos
Αντιπρόεδρος: Szente-Varga Fruzsina
Γραμματέας: Anna Trikoili
Παύλος Ζαΐρης
Παναγιώτης Κουλιανός
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους παλαιούς ιδρυτές κι εμπνευστές του σκακιστικού ομίλου όπως τους κ. Παύλο Ζαΐρη , κ.Παναγιώτη Κουλιανό (μέλη επίσης του ΔΣ) και κ. Giorgos Kappas για την υποστήριξη αλλά και την παράδοση της σκυτάλης στην νέα γενιά, ώστε να συνεχίσει το ευγενές αυτό έργο. Προσβλέπουμε σ’ εσάς για μια σοφή καθοδήγηση σε όλες τις μελλοντικές προσπάθειες του συλλόγου. Ευελπιστούμε επιπλέον, να σας κάνουμε όλους περήφανους, όχι μόνο επαναφέροντας το σκάκι στην καλυμνιακή κοινωνία , αλλά ιδανικά αναδεικνύοντας και το νησί μας μέσα από την αξιόλογη συμμετοχή μας στο άθλημα μελλοντικά.
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη και στο νησί συνολικά! Αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα και μακάρι να αποτελέσει το πρώτο από τα πολλά προς την κατεύθυνση της συνεχούς επιτυχίας για το νησί μας και τους ανθρώπους του!
Θα αυξήσουμε τον αριθμό των αναρτήσεων εν καιρώ, προκειμένου να ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας! Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε δίνοντας πάντα τον καλύτερό μας εαυτό , για ο, τι ωφελιμότερο για το νησί ☺️!
Scroll to Top