Ομαδικό σχολικό Δωδεκανήσου την Κυριακή 25/2 στην Κρεμαστή

  1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : Ο Σκακιστικός Ομιλος Ρόδου «Ιππότης» υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Αιγαίου (Τ.Ε.Σ.Σ.Α), της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο) του Υπουργείου Παιδείας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, και ΛΟΠ ΑΡ. Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής
  2. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ : Ορίζεται ο Καράβας Σταμάτιος,
  3. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Ορίζεται ο Βασιλάκης Νίκος με βοηθούς τους Καραμποϊκη Σπυρίδωνα. Διαμαντή Κωνσταντίνο, Παπαδόπουλο Εύθυμη. Ρηγόπουλο Κώστα, Ρούσο Ιωάννη, Μιχελάκη Ευάγγελο, Τσακίρη Νικόλαο, Ζερβό Εμμανουήλ,Καραμποϊκη Μαρία, Φρόντζο Γιάννη.
  4. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των’ Δημοτικών Σχολείων, των’ Γυμνασίων’ και των Λυκείων της Δωδεκάνησου οι οποίοι θα δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή.
  5. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κρεμαστής, στην Κρεμαστή .
  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ : Τα ομαδικά θα διεξαχθούν με Ελβετικό σύστημα 5 γύρων και αν οι ομάδες είναι λιγότερες από 6 θα γίνει με σύστημα Round Robin ενώ αν ο αριθμός τους είναι τέτοιος που δεν συνιστούν ξεχωριστές κατηγορίες θα ομαδοποιηθούν κοινά με ξεχωριστή τελική κατάταξη.
  • ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ : Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ηλεκτρονικά χρονόμετρα και χρόνο σκέψης για κάθε αθλητή, 15 λεπτά για την ολοκλήρωση της παρτίδας. Επιπλέον, από την πρώτη κίνηση και για κάθε κίνηση που ολοκληρώνει ο αθλητής, προστίθενται ακόμη 10 δευτερόλεπτα στο συνολικό του χρόνο σκέψης.
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ : Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου από ώρα 09:00′ :
Scroll to Top