Ίκαρος 2024: Προκήρυξη

Το Διεθνές Σκακιστικού Τουρνουά “Ίκαρος” 2024 συμπληρώνει φέτος 47 συνεχή έτη παρουσίας στα σκακιστικά δρώμενα και περιμένει ακόμη ένα καλοκαίρι τους παλιούς και νέους φίλους.

Η βασική εκδήλωση, το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αιγαίου 2024 θα διεξαχθεί το διάστημα 11-18 Ιουλίου (Πέμπτη με Πέμπτη), στον Άγιο Κήρυκο της Ικαρίας, ενώ, όπως κάθε χρονιά, θα διοργανωθούν αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο “Ίκαρος 2024”, ως ένα από τα παραδοσιακά και μακροβιότερα διεθνή τουρνουά στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, έχει ενταχθεί στη λίστα των τουρνουά για τα 100 χρόνια της FIDE (αναλυτικά εδώ και εδώ)

Και φέτος η οργανωτική επιτροπή προσφέρει ένα πακέτο οικονομικό φιλοξενίας που περιλαμβάνει σημαντικές εκπτώσεις για νεαρούς σκακιστές και σκακίστριες, οικογένειες, ομάδες σωματείων, ανέργους και άτομα με αναπηρίες και για φοιτητές έως 25 ετών. Επιπλέον θα καταβληθεί προσπάθεια να υπάρξει και φέτος έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια όσων ταξιδέψουν στην Ικαρία για το τουρνουά.

Οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στην προκήρυξη.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση:


ikaroschess2024@gmail.com

ή να επικοινωνήσουν με την κ. Λεμονιά Αβαγιάννη, στα τηλέφωνα: 6988-005081 και 6982-184521.

Σας περιμένουμε όλους στην Ικαρία!

Gens Una Sumus!

Scroll to Top